Aktuality z likvidace autovraků a vozidel Milata

Likvidace autovraku Ostrava - Proskovice

Likvidace autovraku Ostrava - Proskovice

13. dubna 2020

Dnes začínáme v Ostravě - Proskovicích, na ul. Kalužní. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Ostrava - Proskovice, ul. Kalužní.

Likvidace autovraku Milíkov

Likvidace autovraku Milíkov

10. dubna 2020

Dnes začínáme v Milíkově. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Milíkov, centrum obce.

Likvidace autovraku Ostrava - Vítkovice

Likvidace autovraku Ostrava - Vítkovice

8. dubna 2020

Dnes začínáme v Ostravě - Vítkovicích, na ul. Mírová. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Ostrava - Vítkovice, ul. Mírová.

Likvidace autovraku Hukvaldy

Likvidace autovraku Hukvaldy

6. dubna 2020

Dnes začínáme v Hukvaldech. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Hukvaldy, centrum obce.

Likvidace autovraku Vratimov

Likvidace autovraku Vratimov

3. dubna 2020

Dnes začínáme v Vratimově, na ul. Popinecká. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Vratimov, ul. Popinecká.

Likvidace autovraku Kozlovice

Likvidace autovraku Kozlovice

1. dubna 2020

Dnes začínáme v Kozlovicích. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Kozlovice, centrum obce.

Mapa odtahy

Pro autovrak ZDARMA přijedeme. Vše je vyřízeno při předání vozu.

Hodnocení naší firmy

Dlouhodobý průměr hodnocení na Google.com a Firmy.cz.