Aktuality z likvidace autovraků a vozidel Milata

Likvidace autovraku Velká Lhota

Likvidace autovraku Velká Lhota

2. dubna 2021

Dnes začínáme ve Velké Lhotě, v centru obce. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Velká Lhota, centrum obce.

Likvidace autovraku Opava

Likvidace autovraku Opava

31. března 2021

Dnes začínáme v Opavě, na ul. Nová. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Opava, ul. Nová.

Likvidace autovraku Vražné

Likvidace autovraku Vražné

29. března 2021

Dnes začínáme ve Vražném, v centru obce. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Vražné, centrum obce.

Likvidace autovraku Třanovice

Likvidace autovraku Třanovice

26. března 2021

Dnes začínáme v Třanovicích, v centru obce. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Třanovice, centrum obce.

Likvidace autovraku Valašská Bystřice

Likvidace autovraku Valašská Bystřice

24. března 2021

Dnes začínáme ve Valašské Bystřici, v centru obce. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Valašská Bystřice, centrum obce.

Likvidace autovraku Neplachovice

Likvidace autovraku Neplachovice

22. března 2021

Dnes začínáme v Neplachovicích, v centru obce. Zdarma odvážíme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil naše bezplatné služby odtahu a ekologické likvidace kompletního autovraku, s vyřízením všech povinností s likvidací ihned při předání autovraku, na adrese: Neplachovice, centrum obce.

Mapa odtahy

Pro autovrak ZDARMA přijedeme. Vše je vyřízeno při předání vozu.

Hodnocení naší firmy

Dlouhodobý průměr hodnocení na Google.com a Firmy.cz.